Waar landelijk en in steden om ons heen al jaren gepocht kan worden met de heerlijkste verse ambachtelijke friet, kan het historische Deventer en omgeving vanaf 1 juni 2017 ook genieten van verse ambachtelijke friet in een puntzak.

Frietmeester Erik

We hebben het historische pand Smedenstraat 18 in het centrum van Deventer omgeturnd tot een eigentijdse moderne zaak met respect voor de oude details die het pand tijdens de kleine verbouwing gelukkig prijsgaf.

We maken gebruik van de beste frietaardappelen die wekelijks gewassen worden geleverd. Na een inspectie worden de aardappelen in het zicht van de klant op de toonbank door een handfrietsnijder gesneden tot verse friet.

Frietmeester Erna

We bakken de gesneden friet in de schil (100% plantaardige olie), de smaak van friet in de schil is veel voller, daarnaast draagt een frietje in de schil bij aan de ambachtelijke uitstraling.

Hiernaast bieden we een aantal ambachtelijke snacks aan, diverse sauzen, waaronder de glutenvrije Clean Label-mayonaise en een aantal frisdranken. Snacks worden gefrituurd in aparte ketels, gescheiden van de friet.

Puur, vers, passie en genieten van ambachtelijke friet staat bij ons centraal.

Een vraag, opmerking of contact met ons? Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.